Kawior

Jesteśmy firmą rodzinną z wieloletnimi tradycjami hodowlanymi. Nasza pasja do ryb zaczęła się kilkadziesiąt lat temu – zapoczątkował ją Antoni Łakomiak. To od jego imienia – wedle pomysłu i woli pracowników, jako uhonorowanie jego wkładu w rozwój firmy, nazwę otrzymała marka naszego kawioru. W ślad za ojcem poszły dzieci, wypracowując najlepsze praktyki światowej akwakultury. Pracują z nami całe wielopokoleniowe rodziny.

Do rozpoczęcia produkcji kawioru dochodziliśmy stopniowo. Antonius Caviar jest owocem wieloletniej hodowli jesiotrów połączonej z dekadą intensywnych przygotowań. Marka powstała w 2014 roku na bazie ogromnej wiedzy naszych pracowników i ich ścisłej współpracy z naukowcami. Dzięki cierpliwości i skupieniu na każdym detalu tworzymy produkt doceniany przez smakoszy na całym świecie. 

Obecnie nasza firma jest już pierwszym w Europie i drugim na świecie producentem kawioru z jesiotra.

Na sukces marki pracuje bezustannie całe grono pasjonatów. Są wśród nich rybacy, ichtiolodzy, technolodzy żywności, biolodzy, naukowcy i specjaliści wielu innych fachów. To ich wspólny trud, uwaga i dbałość o najmniejsze detale przekładają się na wyjątkową jakość naszego produktu. Zaangażowanie pracowników, ich miłość do ryb i kawioru oraz zakorzenienie w strukturach gospodarstwa to filary funkcjonowania naszej firmy. Jesteśmy pełni zapału do pracy i zarazem, nauczeni wieloletnim doświadczeniem, pokorni wobec sił natury.

Let's Be Pro 4.0 startuje za